搜尋此 Blog

Loading...

Thursday, April 24, 2008

These look interesting - 2

Oyster C 4 VS 0 VS 1

-
Gourmet KC : " 埋 單 每 人 四 百 , 吃 了 好 幾 款 蠔 , 又 熱 食 又 甜 品 的 , 加 上 不 收 開 瓶 費 , 幾 個 朋 友 一 起 , 大 家 笑 笑 談 談 的 一 個 晚 上 , 個 人 覺 得 , 是 物 有 所 值 的 。"

Ali-Oli Bakery Cafe 10 VS 5 VS 3

06 我 的 生 命 麵 包 【 鄉 村 露 天 Cafe】


鮨久 舞王一試後曰:『掂』!午市最貴個 set $350,晚上就 ...... 位太少,記得訂位。

3 VS 0 VS 0


最頂級師傅炮製鮨潮【殿堂級】$8800 /位的和食

軍記海鮮菜館 17 VS 3 VS 1

- 乜都放入窿 : " 允 許 自 攜 飲 料,大件夾抵食!!,抵食夾大件味道又好,平 . 靚 . 正 "


La Rosa Cafe


No comments: